Deakin en Cyient tekenen een overeenkomst tot gezamenlijk onderzoek naar additieve medische technologieën

Deakin en Cyient tekenen een overeenkomst tot gezamenlijk onderzoek naar additieve medische technologieën

  Mar 2, 2015 1:39:03 PM

Melbourne, Australia, 17 februari 2015 - Deakin University School of Engineering, een vooraanstaande Australische universiteit, en Cyient Ltd., een wereldwijde leverancier van technologie, gegevensanalyse, netwerken en besturingssystemen, kondigden hun samenwerking aan op 10 februari 2015 door middel van het tekenen van een memorandum van overeenkomst voor gezamenlijk onderzoek naar additieve medische technologieën.

De overeenkomst werd ondertekend door Professor Guy Littlefair, Directeur van de School of Engineering, en de heer Sanjay Krishnaa, Senior Vice-President en Directeur Azië-Pacific van Cyient.

Het voornemen is om de relatie tussen Cyient en Deakin University te laten aanvangen als een transactionele samenwerking. Beiden zullen de mogelijkheden verkennen om hieraan vervolg te geven middels een model waarin Cyient zich zal ontwikkelen tot de belangrijkste industriële partner voor Deakin University. Beide partijen zijn overeengekomen dat zij de volgende activiteiten zullen ontplooien gedurende de periode dat de samenwerkingsovereenkomst geldt:

  • Gezamenlijk inschrijven voor en werken aan onderzoeksbeurzen
  • Onderzoeks- en adviesdiensten van Deakin University voor specifieke en gerichte gebieden
  • Training en competentieontwikkeling van Cyient-medewerkers
  • Projecten op Master- en Doctoraalniveau voor studenten van Deakin University
  • Gebruik van de faciliteiten van Deakin University door Cyient op basis van een voorkeurspartner-model
  • Gezamenlijk werken aan het ontwikkelen van horizontale (additieve productiematerialen) en verticale (biomedisch) oplossingen

De samenwerking met Deakin University School of Engineering sluit aan op Cyients sterke focus op STEM (Science, Technology, Engineering en Mathematics) en biedt zeer veel mogelijkheden om samen iets waardevols te creëren.

“De overeenkomst met Deakin is de eerste samenwerking van Cyient met een Australische universiteit en zorgt voor een uitbreiding van de huidige samenwerkingsverbanden van het bedrijf met een aantal vooraanstaande universiteiten in India. Dit verbond is een belangrijke mijlpaal voor Cyient en Deakin University om onze relatie naar een hoger niveau te tillen. We zien ernaar uit om samen met Deakin te werken aan de doorontwikkeling van geavanceerde productietechnologieën en medisch wetenschappelijke technieken in Australië”, aldus de heer Sanjay Krishnaa.

“Deakin heeft een lang en rijk verleden met India. De afgelopen twee decennia hebben we meer dan 10 miljoen Australische Dollars geïnvesteerd in onderzoeksprojecten in dat land, met 20 strategische academische partners, 20 onderzoekspartners en 15 industriële samenwerkingsverbanden,” aldus Professor Littlefair.

“We zijn stevig geworteld in India en we zijn er trots op dat Cyient, een toonaangevend bedrijf in de techniek en netwerkoplossingen, ons heeft gekozen als de eerste Australische universiteit om mee samen te werken.”

“Dit staat symbool voor de sterke banden die wij hebben in de snelgroeiende grootmacht die India is en voor de steun die we in ruil daarvoor kunnen bieden aan Indiase bedrijven om hier contacten te leggen”, voegt Professor Littlerfair toe.

Over Cyient Limited

Cyient is een wereldwijde leverancier van technologie, gegevensanalyse, netwerken en besturingssystemen. We werken samen met onze klanten om meer te bereiken en een betere toekomst te creëren.

Met onze decennialange ervaring is Cyient in staat om oplossingen te bieden variërend van productontwikkeling, levenslange ondersteuning, proces en netwerktechnologie tot datatransformatie- en analyse. We beschikken over expertise op het gebied van ruimtevaart, consumenten, energie, medische sector, olie en gas, mijnbouw, bouwmachines, halfgeleiders, vervoer per spoor, telecom en nutsbedrijven.

De combinatie van sterke vaardigheden en een mondiaal netwerk van meer dan 13.000 partners verspreid over 38 locaties wereldwijd, stelt in ons staat meetbare en substantiële voordelen te bieden aan belangrijke organisaties over de hele wereld.

Over Deakin University

Deakin University is de achtste grootste universiteit van Australië en heeft een 5-sterrenstatus toegekend gekregen door de prestigieuze organisatie voor beoordeling van universiteiten, wat blijk geeft van de wereldklasse op vele gebieden. Bovendien beschikt de universiteit over geavanceerde faciliteiten en wordt ze internationaal geprezen voor het onderzoek en onderwijs. Deakin staat in de top 50 van de QS-ranglijst van 's werelds beste universiteiten die jonger zijn dan 50 jaar.

Deakin bevindt zich nu bij de beste 3% van universiteiten wereldwijd in elk van de drie belangrijkste internationale ranglijsten, de prestigieuze Shanghai Jiao Tong Academic Ranking of World Universities (ARWU), Times Higher Education en QS World University Rankings.

Tijdens de Victorian International Education Awards in 2014 ontving Deakin de award voor International Education Provider of the Year. Bovendien kreeg de universiteit de prijzen voor Excellence in Education (University) en Excellence in International Education (Student Employability and Careers).

Deakin telt op dit moment 50.649 studenten, waaronder meer dan 8.000 internationale studenten uit 127 landen, met meer dan 1.100 uit India.

Deakin heeft een lang en rijk verleden met India en heeft de afgelopen twee decennia meer dan 10 miljoen Australische Dollars geïnvesteerd in onderzoeksprojecten in dat land, met 20 strategische academische partners, 20 onderzoekspartners en 15 industriële samenwerkingsverbanden.

Download de PDF.

Media Contacts

Indië

Rishi Ghai

+91 703 291 6648

rishi.ghai(at)cyient.com

Noord-Amerika

Veronica Scotto

+1 773 501 5957

veronica.scotto(at)cyient.com

APAC (Oost-Azië m.u.v. Rusland, Australië)

Nathan Sawicki

+61 430 611 770

nathan.sawicki(at)cyient.com

EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika)

Darshini Perera

+44 7827 888077

darshini.perera(at)cyient.com

Talk to Us

Find out more about how you can maximize impact through our services and solutions.*

*Suppliers, job seekers, or alumni, please use the appropriate form.